• Vizita në Tiranë e Ministrit të Brendshëm Bruno Le Roux më 28 shkurt (...)

  3 mars 2017

  Vizita në Tiranë e Ministrit të Brendshëm Bruno Le Roux më 28 shkurt (...)

  Ministri u takua me homologun e tij, Z. Sajmir Tahiri, me të cilin pati një diskutim të gjatë dhe operativ. Ata ecën në këmbë nga Ministria e Brendshme deri në qendër të Tiranës, për të vizituar Sallën operative të Policisë së Shtetit para të cilës të dy ministrat dhanë deklaratat për shtyp. Z. Tahiri i ofroi një drekë delegacionit francez për të vazhduar (...)

 • Diplomacia franceze e mobilizuar në mbështetje të kandidaturës Paris (...)

  10 février 2017

  Diplomacia franceze e mobilizuar në mbështetje të kandidaturës Paris (...)

  Qyteti i Parisit është kandidat për të pritur Lojërat Olimpike dhe Paraolimpike në vitin 2024. Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Zhvillimit Ndërkombëtar, anëtar themelues, së bashku me rrjetin diplomatik francez jashtë Francës, mobilizohet për të mbështetur këtë kandidaturë.

 • Gëzuar Vitin e Ri 2017 !

  26 décembre 2016

  Gëzuar Vitin e Ri 2017 !

 • Vizita në Shqipëri e Znj. Elisabeth Guigou, Kryetare e Komisionit të Punëve (...)

  21 novembre 2016

  Vizita në Shqipëri e Znj. Elisabeth Guigou, Kryetare e Komisionit (...)

  Vizita në Shqipëri e Kryetares së Komisionit të Punëve të Jashtme të Asamblesë Kombëtare të Francës, Znj. Elisabeth Guigou, nga data 16 deri në 18 nëntor 2016.

 • Salloni i Studimeve në Francë 2016

  3 novembre 2016

  Salloni i Studimeve në Francë 2016

  Ambasada e Francës në Shqipëri në bashkëpunim me Hapësirën Campus France Shqipëri organizojnë Sallonin e Studimeve në Francë, ditën e premte 4 nëntor 2016, duke filluar nga ora 14:00, në Universitetin Politeknik të Tiranës.

  Aktualitete

  Diaporama

  Riviera Shqiptare - Deti Jon
  Riviera Shqiptare - Deti Jon
  Kalaja e Krujës
  Kalaja e Krujës
  Paris
  Paris
  Notre Dame
  Notre Dame
  Tirana
  Tirana
  Liqeni i Fierzës
  Liqeni i Fierzës
  Laguna e Patokut, Laç
  Laguna e Patokut, Laç
  Ura e Mesit, Shkodër
  Ura e Mesit, Shkodër
  Letra informuese

  Regjistrohuni te letra informuese e rrjetit kulturor francez në Shqipëri për të marrë dy herë në muaj programin e aktiviteteve të radhës.

  Culturethèque

  FRANCA me disa klikime në CULTURETHQUE, portali i kulturës franceze në linjë.