Lista informuese e mjekëve në Shqipëri [fr]

JPEG


- Mjek i përgjithshëm:
Dr Ana KOLIQI, tel.: 068 25 53 086 (celular)

- Neurolog dhe mjek i përgjithshëm:
Dr Sokrat XHAXHO, tel.: 068 22 80 065 (celular)
Dr Llambi LEKA, tel.: 068 23 05 312 (celular), 04 236 26 41 (fiks)

- Neurolog dhe kirurg, IRM, CT Scanner:
Dr Mentor PETRELA, tel.: 04 236 26 41 (spital), 04 222 01 01 (klinikë), 04 227 20 30 (shtëpi), 068 20 58 592 (celular)
Dr Gentian KALOSHI, 068 33 92 625 (celular) QSU "Nënë Tereza" Rr. e Dibrës 372 - Shërbimi i Neurokirurgjisë

- Kirurg:
Dr Nikollaq KAÇANI, tel.: 068 21 89 680 (celular)
Dr Sokol XHEPA, tel.: 069 20 50 700 (celular)

- Pediatër:
Dr Paskal CULLUFI, tel.: 068 20 80 744 (celular)
Dr Gëzim GJATA, tel.: 04 226 36 45 (fiks)
Dr Anila GODO, tel.: 068 20 74 467 (celular)

- Dentist:
Dr Mimoza KOKONA (kirurge stomatologe), tel.: 04 222 36 80 (fiks), 068 20 85 232 (celular), bulevard Zog i I-rë.
Dr Odeta SHEHU (kirurge stomatologe/ortodonte), tel.: 04 222 36 80 (fiks), 069 77 54 434 (celular), bulevard Zog i I-rë.
Dr Arlind MYFTARI (kirurg maksio-facial), tel.: 04 222 36 80 (fiks), 069 44 84 007 (celular), bulevard Zog i I-rë.
Klinika dentare UFO, rruga e Kavajës, tel.: 04 224 00 28 (fiks)

- Mjek i syve:
Dr Pajtim LUTAJ, tel.: 068 21 88 316 (celular), klinika "Vision" 04 223 26 55, e-mail : info@vision-al.com

- Pneumolog:
Dr Rezart OKETA, tel.: 068 20 100 45 (celular)

- Kardiolog :
Dr Nereida XHABIJA-ULQINI, tel. : 069 22 36 719 (celular)
Dr Maksim MEMI, tel.: 04 224 85 00 (fiks), 068 21 42 702 (celular)
Dr Spiro QIRKO, tel.: 04 222 62 69 (fiks), 068 20 40 726 (celular)
Dr Mihal TASE, tel.: 069 23 78 639 (celular)

- Mjek diabetolog:
Dr Agron YLLI, tel. : 04 224 85 00 (fiks), 069 9110765 (celular)
Klinika e specialiteteve mjekësore, laborator biologjik, ekografi.

- Gjinekolog:
Dr Halim KOSOVA, tel.: 04 222 48 78 (klinikë), 04 222 37 24 (shtëpi) 069 20 20 378 (celular)

- Klinika dhe maternitete:
Materniteti i Mbretëreshës Geraldinë, tel.: 04 222 26 09, 222 55 16 (fiks), bulevard Zog I
Materniteti "Koço Glozheni" 04 237 07 94 / 237 06 97 / 237 06 87
Klinika Luigi Monti, tel.: 04 222 39 06 / 223 20 21 / 223 11 26 (fiks), Rruga e Kavajës.


Urgjenca tel.: 04 222 22 35
----

publikuar më 10/12/2015

në krye të faqes